Woonbedrijf is per 1 oktober over naar Wooniezie

Je stond ingeschreven bij Woonbedrijf als woningzoekende
Dan is er een mail door Wooniezie naar je gestuurd om je inschrijving in Wooniezie te activeren. Heb je geen mail ontvangen? Controleer eerst je spambox. Neem anders contact op met Woonbedrijf.

Je stond bij Woonbedrijf én bij Wooniezie ingeschreven
Dan geldt automatisch de langste inschrijftijd. Deze is terug te vinden in je bestaande inschrijving bij Wooniezie. Als je inlogt, dan is meer informatie hierover te vinden onder ‘Mijn Berichten’.

Klik hier om naar de veelgestelde vragen en antwoorden over de overgang van Woonbedrijf naar Wooniezie

Op welke woningen kan ik reageren?

Passend toewijzen

Verdien je (samen) minder dan € 39.055,-. bruto per jaar? Dan geldt dat je een woning kunt huren binnen een bepaalde huurprijsklasse. In welke huurprijsklasse je valt is afhankelijk van de samenstelling van je huishouden (het aantal personen) en de hoogte van je (gezamenlijke) bruto inkomen. 


Als je inlogt op Mijn Wooniezie, dan zie je automatisch alleen de woningen die passen binnen de huurprijsklasse die voor jou geldt. Zo wordt je niet afgeleid met woningaanbod waarop je toch niet mag reageren. Let op: Je moet er uiteraard wel voor zorgen dat de gegevens over je inkomen en huishoudgrootte altijd actueel zijn. Blijkt bij controle dat de gegevens die je hebt ingevuld niet kloppen, dan kunnen we de woning niet aanbieden. 

Klik hier voor meer informatie over Passend toewijzen.

 

Actueel

Nieuws

Waarschuwing: phising mails!

29-09-2020

Sinds eind september worden er uit naam van WoningNet phishing smsjes en e-mails verzonden. Hierin staat dat u verlengingskosten moet betalen. Deze...

Nieuws

Doe mee aan de Week van de Starter!

25-09-2020

Zoek je voor het eerst een huis? Maar waar moet je aan denken bij koop of huur? Laat je voorlichten door de experts tijdens de Week van de Starter!...

Meer nieuws